Pentru gospodinele care nu se pot abţine să le prepare celor dragi un desert delicios weekend de weekend, avem şi de data aceasta o recomandare.
Încercaţi reţeta de post de prăjitură cu morcov şi mere, un adevărat deliciu dulce. Se prepară rapid, iar gustul este unul deosebit de bun, potrivit!
CITEȘTE ȘI: Prăjitură cu nucă și caramel: Un deliciu care dă dependență/ REȚETĂ
Amestecăm uleiul cu zahărul, apoi se adaugă pe rând morcovul, mărul, scorţişoara, sucul de portocală, coajă rasă a acesteia, făină cernută şi amestecată cu praful de copt, la sfârşit stafidele şi esenţa de rom.
Pregătim o tavă, nu prea mare (aprox 20×40 cm), o ungem cu ulei şi o tapetăm bine cu făină şi turnam compoziţia omogenizată bine, scrie sfatulparintilor.ro. Tava merge în cuptorul încins, la o temperatura potrivită, astfel încât să nu se ardă, unde va petrece între 45-60 minute. Testaţi cu o scobitoare pentru a vedea dacă este coaptă.
CITEȘTE ȘI: Reţeta unui delicios desert din Bucovina: Cum se prepară alivanca, prăjitura cu brânză şi mălai
După coacerea prăjiturii, o lăsăţi să se răcească bine înainte să o porţionaţi şi să o pudraţi cu zahăr.
Poftă bună!